Själva innehållet i konferensen lägger vi oss naturligtvis inte i men allt runtomkring har vi gjort till något alldeles extra.
Konferensen på Ängavallen är nämligen en upplevelse som inte bara stimulerar intellektet utan som också tar hand om själen. För att inte tala om smaklökarna. Förutom att vi har byggt upp en förstklassig konferensanläggning har vi med våra egna 100 procent ekologiska prisbelönta råvaror komponerat menyer som går utanpå det mesta.

Lokaler för fyra till 100 personer

Det finns flera olika lokaler att välja bland, beroende på vad du är ute efter. För de små, kreativa mötena kan Borgen i parken passa medan de stora grupperna får gott om plats i Örtagårdssalen. Behöver ni grupprum har vi flera att välja på.

Underbar miljö

Lokalerna är fina men miljön runt omkring är något extra. Oavsett vilken lokal du väljer så ligger örtagården och den stora engelska parken alldeles utanför, med plats för avkoppling och kaffepaus. Se på hur rödkullekorna fridfullt betar och grisarna som bökar med nosen i den skånska myllan.

Maten är en upplevelse i sig

Förutom en mycket vacker miljö kan vi även erbjuda ett högklassigt kök. De flesta råvarorna kommer från vår egen gård och är dessutom 100 procent ekologiska, något vi är ensamma om i Sverige.
På förmiddagen serveras ekologiskt kaffe med exempelvis Ängavallens ekologiska Valrhona chokladkaka, lättvispad ekologisk grädde och hallonmylta.
Till lunch serverar vi utsökta rätter gjorda på våra 100 procent ekologiska råvaror, inklusive mineralvatten/lättöl och ekologiskt kaffe (vi gör även kulinarisk specialkost).
Fruktkorg, mineralvatten och godis får ni så mycket ni önskar. Allt serverat med omsorg.

Konferens med övernattning
För en längre konferens rekommenderar vi absolut övernattning i vårt prisbelönta, ekologiska hotell. Vi kan ta emot 54 övernattande i 19 miljömärkta rum. Då får ni dessutom njuta av vår vittomtalade ekologiska frukostbuffé, för att inte tala om kvällens fyrarätters gourmetmiddag.