I våra restauranger äter du garanterat 100 procent ekologiskt och minst lika gott. Det är vi ensamma om att kunna erbjuda, helt enkelt för att vi vägrar att kompromissa med vår övertygelse om att naturen själv vet bäst hur växter och djur ska växa upp. Dessutom har vi all odling och uppfödning på gården och kan därför se till att varken kemikalier eller mediciner finns i den mat du äter hos oss i restaurang och gårdsbutikens café.
Våra menyer i restaurang och café följer årets växlingar så att vi ska kunna ge dig de absolut bästa smakerna.

I köket förädlar våra duktiga kockar Ängavallens ekologiska råvaror till menyer som utgår ifrån vad naturen just nu erbjuder. Nu närmar sig våren och alla primörerna. Även om det är ännu en tid innan de dyker upp så kan vi bjuda på en och annan försmak av vad som komma skall. Allt 100 procent ekologiskt, förstås, och minst lika gott.
Ta en titt på vår kvällsmeny och boka sedan bord!

VÄLKOMMEN TILL EN SÄSONGSANPASSAD OCH PIGG EKOLOGISK BRUNCH MED SAFARI

På söndagarna dukar vi upp en 100 % pigg ekologisk frukostbrunch för hela familjen. Den är uppdukad med Ängavallens gårdsbageris stenugnsbakade ekologiska surdegsbröd, knäckebröd, ekologisk sill och lax, Ängavallens ekologiska kalla korvar, övriga charkuterier, sallader, potatis/ grönsakssallader olika vegetariska rätter, Ängavallens ekologiska små varma rätter, kryddade korvar, prinskorvar/köttbullar till barnen, olika desserter, och te/kaffe.
Medan de som så önskar avslutar måltiden i lugn och ro får de med spring i benen gå på en guidad tur bland lamm, kalvar och griskultingar.

Varannan vecka: 7/7, 21/7, 4/8, 18/8, 1/9, 15/9, 29/9, 13/10 och 27/10, ankomst: 10.00 – 12.30;

Vuxna: 295 kr

Barn: 0-3 år gratis, 4-6 år 120 kr, 7-12 år 160 kr inklusive djursafari.

I vår gårdsbutik finns allt du behöver för att äta ängavallengott därhemma. Men även i gårdsbutikens café serverar vi mat gjord på de bästa råvarorna, det vill säga våra. 100 procent ekologiskt och minst lika gott. När vädret så tillåter kan du köpa en picknickkorg och njuta av maten i vår engelska park. Annars serverar vi lunch inomhus, i trevlig miljö.